یک مؤسسه در واشنگتن به بررسی تأثیر دعا بر سلامت جسمی پرداخته است . این مؤسسه به کمک آزمایشات تجربی به دنبال اثبات تأثیر دعا بر سلامتی جسمی و روحی تحت آزمایش است . نتایج آزمایشات این مؤسسه باعث ایجاد موجی از دین خواهی در ایالات متحده شده است . 

لاری دوسی » در کتاب  واژه های شفابخش » خود ، با همکاری هیئت مؤسسه ملی سلامت در واشنگتن ، 100 آزمایش که اکثر آنها در ادبیات روانشناسی به چاپ رسیده است ، در مورد تأثیرات دعا تجسم فکری ، مورد بررسی قرار داده است . بیش از نیمی از این آزمایشات بر روی رویش و سبز شدن جوانه ها تا التیام زخمها تأثیراتی را نشان داده است . جالب اینجاست که خیلی از آزمایشات به آموزه های دینی نیز مرتبط است مثلاً ما در آموزه های دینی برای دعا بُعد ساخت قائل هستیم که با آزمایشات علمی آنان نیز ثابت شده است .

آنان سعی کرده اند که ماوراء را به کمک علم تجربی به زندگی خود مرتبط سازند که موفق هم بوده اند . دلایل زیادی وجود دارد که ثابت میکند دعا مؤثر است . بسیاری از تحقیقات علمی صحت این مطلب را نشان میدهند .

تحقیقی که در سال 1993 بر روی 10000 کارمند دولتی در طول 26 سال انجام گرفت ، نشان داد که افراد متدین بسیار کمتر از افراد کافر ، به خاطرمشکلات قلبی عروقی جان می سپارند و در تحقیقی که در سال 1995 در یک کالج بر روی 250 نفر بعد از جراحی قلب باز انجام گرفت، اینطور نتیجه گیری شد که آن دسته از افراد که ارتباطات مذهبی و حمایت اجتماعی داشته اند، 12 مرتبه کمتر از آنها که فاقد آن بوده اند، جان سپرده اند.

در تلاش برای درک افسردگی ناشی از بستری شدن در بیمارستان ، محققان یک دانشگاه 1000 بیمار بستری شده در بیمارستان که عادت به انجام امور مذهبی از قبیل نماز و دعا داشته اند را از سال 1987 تا 1989 مورد بررسی قرار داده و دریافته اند که این افراد بسیار بهتر از دیگران با مشکلات سلامتی خود کنار می آیند.

یک مرکز اخیراً هیئتی را برای تشخیص مزایا و فواید ادغام داروهای متعارف با درمان های رفتاری و تکنیک های تمدد اعصاب برای درمان فشارخون ، تشکیل داده است. این گروه دریافتند که ترکیب این دو روش درمانی با یکدیگر، که نماز و دعا یکی از اجزاء مهم آن بود، می تواند باعث پایین آوردن سرعت تنفس ، ضربان قلب، و فشارخون فرد شود.

دانشگاه مکزیکو مشغول مطالعه بر روی قدرت دعا و نماز برای درمان افراد الکلی است. همچنین تحقیقی نیز درمورد دعا و درمان در دانشگاه باستیر در حال انجام است. مطمئناً دنبال کردن یک شیوه زندگی مذهبی و می تواند باعث بهبود و ارتقاء سلامتی شود. افراد دیندار و مذهبی معمولاً بسیار کمتر به دنبال خطراتی مثل سیگار، الکل و همبستر شدن با افراد ناشناس می روند. اما، درک عملکرد شفاعت و دعای دیگران برای افراد کافر و بی اعتقاد بسیار دشوار است.

دعا کن و زنده بمان

در مهمترین و گسترده ترین تحقیقات مربوط به تاثیر شفاعت و دعا، متخصص قلب شناس ، راندولف بیرد، روی 393 بیمار بستری شده در واحد مراقبت های بیماری کرونری قلب در بیمارستان عمومی سان فرانسیسکو، بررسی هایی انجام داده است. برای برخی از این بیماران توسط گروه های خانگی، دعا و نیایش هایی انجام شده، اما برای برخی این دعا و نیایش انجام نگرفت. کلیه مردان و ن بیمار مورد مراقبت های پزشکی یکسان قرار گرفتند. در این تحقیق، نه پزشکان و پرستاران و نه خود بیماران نمی دانستند که دعا و نیایش برای کدامیک از بیماران انجام می شود. نتایج این تحقیق بسیار چشمگیر بوده و موجب تعجب بسیاری متخصصین و دانشمندان قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که آندسته از بیمارانی که مراقبت های پزشکی آنان با دعا و نیایش برای سلامت آنها ادغام شده بود، نیاز به داروی کمتری داشته و تجهیزات تهویه به مدت زمان کمتری برای آنها استفاده شده و وضعیت سلامتی آنها نیز نسبت به سایر بیماران بسیار بهتر بوده است. بیمارانی که برای آنها دعا و نیایش انجام گرفت: 

۱.بسیار کمتر از بیماران دیگر به آنتی بیوتیک احتیاج پیدا کردند (3 بیمار درمقابل 16 بیمار)

۲.بسیار کمتر از بیماران دیگر به ورم و آماس ریوی مبتلا شدند(وضعیتی که در آن ریه به خاطر پمپاژ نادرس قلب، پر از مایع می شود) (6 بیمار درمقابل بیمار)

۳.بسیار کمتر از بیماران دیگر نیاز به فرو کردن لوله به درون گلو برای کمک به تنفس شدند (0 بیمار درمقابل 12 بیمار)

۴.کمتر جان سپردند (اما تفاوت از روی آمار مشخص نبود).

تأثیر دعا بر غیر انسان

حتی آزمایشات بسیار دیگری بر روی شرکت کننده های غیر انسان انجام گرفت. در تحقیقی که بر روی 131 آزمایش کنترل شده بر روی درمان های معنوی و مذهبی انجام گرفت، مشخص شد گندم هاییکه برای رشد آنها دعا شده بود، بلندتر شدند، مخمرهایی که برای آنها دعا شده بود، با تاثیرات سیانید مقابله کردند، و  

لاری دوسی، پرآوازه ترین متخصص دعا و درمان درجهان می گوید، "من به این آزمایشات می بالم. چون این آزمایشات از انسانها تشکیل نشده است. شما می توانید صدها بار آنها را تکرار کنید. این می تواند بهترین دلیل و مدرک باشد که دعا می تواند دنیا را تغییر دهد." لاری دوسی در کتاب "واژه های شفابخش" خود، با همکاری هیئت مؤسسه ملی سلامت در واشنگتن، 100 آزمایش که اکثر آنها در ادبیات راروانشناسی به چاپ رسیده است، درمورد تاثیرات دعا/تجسم فکری، مورد بررسی قرار داده است. بیش از  نیمی از این آزمایشات بر روی رویش و سبز شدن جوانه ها تا التیام زخم ها تاثیراتی را نشان داده است. در چند آزمایش، داوطلبان تحریک یا تعویق رشد باکتری و قارچ را تجسم کرده و از فاصله ای 15 مایل دورتر، نتایج بسیار مثبتی را به دست آوردند.

تحقیقات جدید علمی نشان می دهد که می توان از دعا بعنوان درمان جایگزین به جای مدیتیشن، ورزش، یا گیاهان طبی استفاده کرد.

در تحقیقی که روی 91،000 نفر در مریلند انجام گرفت، نشان داده شد که افرادیکه به طور منظم به کلیسا می روند، تا %50 کمتر از آنها که به کلیسا نمی روند به خاطر بیماری های قلبی جان می سپارند و تا %53 کمتر اقدام به خودکشی می کنند. این افراد همچنین فشارخون پایین تری دارند.

بسیاری از پزشکان عقیده دارند که اگر آنها قبل و بعد از جراحی یا قبل از شروع یکسری دارو برای بیمار، همراه با بیمار خود دعا کنند، می تواند در بهبودی بیمار تاثیرگذار باشد. سی مدرسه پزشکی در امریکا، درس های تاثیر ایمان در پزشکی را ارائه می دهند.

دکتر متیو، پروفسور پزشکی در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن عقیده دارد، "دعا بسیار مؤثر است. "دکتر متیو تحقیقاتی را ارائه می دهد که در آن مشخص شده افرادیکه دعا و نماز می خوانند، کمتر مریض و بیمار می شوند و سریعتر از جراحی و سایر بیماری ها بهبود می یابند و بهتر با مشکل و بیمای خود کنار می آیند.

دعا یا همان آرامش قلبی

همانطور که امواج خروشان و غلطان اقیانوس نمیتواند آرامش ژرفای آن را بر هم بزند و امنیت آن را پریشان کند ، دگرگونی های سطحی و موقتی زندگی نیز آرامش درونی انسانی را که عمیقاً به خداوند ایمان دارد بر هم نمیزند .
یونگ روانشناس معروف چینی میگوید : من صدها تن را که به من مراجعه کرده اند را معالجه و درمان کرده ام اما از میان بیمارانی که در نیمه ی دوم عمر خود بسر میبرند ( از 35 سالگی به بعد ) حتی یک بیمار را ندیدم که اساساً مشکلش نیاز به یک گرایش دینی از زندگی نباشد . آنها به این دلیل گرفتار بیماری روانی شده بودند که جوهر دین و باورهای دینی را درنیافته بودند ، لذا با بازگشت به این دیدگاههای دینی ، بطور کامل درمان شدند .
آرنولد توئین مورخ معروف میگوید : بحرانی که اروپائیان در قرن حاضر دچار آن شده اند اساساً به فقر معنوی آنها باز میگردد . او معتقد است که تنها راه درمان این فقر و پاشیدگی اخلاقی ، بازگشت به دین است .

 

پ.ن:من خود نیز آزمایشی را برای ملموس تر شدن این اتفاقات و آزمایشات تبیین نمودم.

ابتدا سیب زمینی را برش زدم و سپس بر روی یک تکه از آن نام الّله را با چاقو حک کردم و بر روی تکه ی دیگر نام شیطان؛ به مدت چند روز در گوشه اتاقم قرار دادم(شرایط محیطی هردو یکسان بود) ؛پدیده ای جالب رخ داده بود هرچند دور از انتظارم نبود.

تکه سیب زمینی که بر روی آن نام الّله بود؛ نسبت به تکه سیب زمینی که نام شیطان حک شده بود به مقدار خییلی کمتری دچار خراب شدگی و پوسیدگی شده بودبهتر است بگویم اولی فقط خشک شده بود و دیگری دچار کپک زدگی شده بود.

​​​​​​

کریسمس...یــا... آیین پاگانیستی و مکتب کابالا؟!!

کودک و مفاهیم انتزاعی(مصاحبه)

آزمایشات دینی (تاثیر دعا و نیایش)

دعا ,های ,روی ,بیمار ,انجام ,، ,دعا و ,بر روی ,و نیایش ,کمتر از ,داده است

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه فوق تخفیف اوا کالا محوطه سازی شهر دانلود پارچه کلاس ما تعمیر انواع یخچال توسط فاینال تکنیک عکس و مطالب سرگرمی جالب فعالیت های شورای دانش آموزی پروین اعتصامی خلاصه کتاب تاریخ شهر و شهرنشینی در ایران پاکزاد pdf نمایندگی ماشین لباسشویی ال جی در رشت